Фотошпалери

Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров
Фото категории товаров

Купити фотошпалери для створення абсолютно унікального декору стін

фотошпалери в Україні від виробника De-Cors

Кілька років поспіль фотошпалери є актуальним видом оздоблювальних матеріалів для стін, аніж фарбування і штукатурка. Зображення, нанесені за допомогою принтерів, можуть бути абсолютно різними, за рахунок чого набувають універсальність в інтер'єрах різних типів приміщень від житлових до виробничих. Розглянемо, які ж тенденції спостерігаються в сфері шпалер в 2021 році.

Фотошпалери в 2021 році - основні тренди дизайну малюнків

Популярними в 2021 році є тривимірні полотна - яскраві і сміливі рішення для сучасного простору. Виготовлені на виробництві із застосуванням еко друку, додають більше почуття реалізму і фактури вашому інтер'єру будинку. Ви відчуєте картинку «на дотик».

Даний ефект може бути застосований до ілюстрацій будь-якого виду. Починаючи від реалістичної цегли і дерев, закінчуючи геометричними конструкціями, які виконують роль візуальної ілюзії звивистого ефекту, особливо в теплому сірому кольорі тоні.

Шпалери, в рулонах або широкоформатні, можуть бути виготовлені на трьох основах.

  1. Паперової.
  2. Флізеліновій.
  3. Вінілової.

Фотошпалери - стильно і модно за доступною ціною

Фотошпалери для вітальної кімнати фото

Кожен блог на тему дизайну інтер'єру та домашньої обстановки має свою експертну думку про те, які тенденції будуть актуальні рік за роком.  Хороша новина, що даний тип оздоблювального матеріалу є універсальним. Підходить для будь-якого типу приміщення і будівлі.

У 2021-му сміливий максималізм панує над тихим мінімалізмом. Престижні, з якісним принтом і печаткою, але за вартістю бюджетні фотошпалери, дозволять Вам максимально точно і яскраво виділити планування кімнати, що є основним завданням створення неповторної атмосфери.

Про колір. Актуальні рішення для інтер'єру будинку

Зупинити вибір краще на теплих відтінках, які створюють затишок.  Холодні півтони сірого і блакитного також є відмінним варіантом, але буде важче підібрати виграшну палітру. Зверніть увагу на кораловий, зелений, синій і теплі відтінки сірого. У цьому році повертається в моду гірчичний, коричневий, золотий і червоний. Їх застосування ви можете побачити в елементах декору в глянцевих журналах. Тому і для шпалер будуть в самий раз. Доречі, компанія Pantone вже оголосила свій колір в цьому році - класичний синій. Цей факт може вказати напрямок вибору колірних рішень з каталогу для реалізації майбутніх планів.

Японський стиль в шпалерах

Фотошпалери в японському стилі від виробника фото

Популярний напрям принтів. Відрізняється дрібними суцвіттями, що піднімається вгору по стіні. Будуть актуальним, якщо запланували реалізацію вантажного і сучасного стилю одночасно. Такий інтер'єр не буде занадто вигадливим, швидше за м'яким і заспокійливим, особливо в поєднанні пурпурно-рожевих квітів на бірюзовому тлі.

Напрямок унітарного еко-дизайну

Щоб стати частиною більш стійкого миру, людина завжди звертається до природи. Тема екології присутній в шпалерах з природою, від тропічних до квіткових мотивів. Цей же мотив повторюємо і в інших елементах декору: подушках, шторах, килимах на підлозі. Приведення приміщення до ідеї природного середовища вселяє спокій і надає атмосфери натхнення у вашій квартирі.

Фотошпалери з ваших фотографій - це пам'ять на всю стіну

Фотошпалери замовити для дому від виробника в Україні

Наш інтернет-магазин De-Cors пропонує Вам створити власні шпалери з кращими моментами подорожей всієї вашої сім'ї або малюнків дітей.

Якщо у Вас виникнуть труднощі підбору, наші дизайнера допоможуть. Обов'язково уточніть, який стиль в інтер'єрі вам ближче, підготуйте приклади бажаних картинок, вкажіть тип приміщення: приватний будинок, дача або офіс.

Це дозволить швидше підібрати індивідуальний варіант, і після виконання порізки затвердженого зображення, ви зможете приступити до поклейке персональної візуальної мрії прямо на стіні.

Фотошпалери за прийнятною ціною в Україні від виробника De-Cors

Фотошпалери в інтер'єрі дому - фото візуалізації в приміщенні

Ми використовуємо тільки високоякісні принтера з екосольвентною і латексної печаттю, що гарантує якість готового малюнка. Доставка здійснюється зручним способом, поштою або кур'єром. Придбати трендові фотошпалери можливо через кнопку замовлення на сайті, або зателефонувавши нашому менеджеру для уточнення ціни.

Слідкуйте за акціями на головній сторінці сайту, щоб не упустити можливість купити за зниженою вартістю необхідний вам декор. Відгуки наших клієнтів - наша основна мотивація створювати красу кожної оселі в Україні.